Ga naar ...

logo TOC » Akoestiek op kantoor

Akoestiek op kantoor

Een goede akoestiek is van groot belang op ieder kantoor. Veel kantoren hebben te maken met een slechte akoestiek door het gebruik van harde materialen in de vloeren en de wanden. Andere kantoorruimten zijn te hoog, een nadeel van de industriële look. Het is wetenschappelijk bewezen dat een goede akoestiek op de werkvloer zorgt voor een hogere productiviteit en een beter welzijn voor de werknemer.

Akoestische oplossingen

Wij bieden verschillende oplossingen aan om de akoestiek in uw werkomgeving te verbeteren. TOC heeft jarenlange ervaring in de inrichting van kantoren en werkvloeren en kan op verzoek een advies geven op de akoestiek in uw werkruimte. Maar eerst hieronder een overzicht van de akoestische mogelijkheden.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen voor een betere akoestiek op uw werkplek! Het is mogelijk de wandpanelen te bedrukken met uw print of u kunt kiezen uit de bestaande keuzemogelijkheden.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

 

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische baffels

Akoestische baffels zijn geluidabsorberende elementen die aan meerdere zijden geluid absorberen en verticaal worden gemonteerd. De akoestische baffels van Palmberg zorgen voor een beter werkklimaat door het absorberen van galm en storende frequenties.

Akoestische Baffel

Akoestische Baffel

Akoestische belcabines

Wil je kalm, ongestoord en geconcentreerd kunnen telefoneren? Zoek je een plek op kantoor waar je akoestisch afgescheiden met de klant, collega of partner kunt bellen? Een locatie die jou afschermt van je omgeving, die mobiel en prettig is en die eenvoudig en in een mum van tijd verplaatst kan worden?

Akoestische werkcabine

Akoestische werkcabine

Akoestische werkcabines

Wil je rustig, onafgeleid en stil op kantoor kunnen spreken en werken? Zoek je een werkplek of bureau waar je akoestisch afgescheiden en geconcentreerd je taken verricht, vergadert en overleg voert? Een locatie die bovendien mobiel, attractief en makkelijk te verplaatsen is?

Akoestische werkcabine

Akoestische werkcabine

 
 

Vul hier uw gegevens in:

 

Antispam-verificatie

  • reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.
 
Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?