Ga naar ...

» Akoestiek » Kantoren

Akoestiek verbeteren kantoren

Klein of groot, complex of eenvoudig, hoog of laag, binnen elk kantoor is een optimale ruimteakoestiek, onontbeerlijk. Akoestiek heeft een enorme invloed op het welbevinden, het gedrag en de gezondheid van iedereen die er werkt. Dat geldt voor zowel werknemers als werkgevers.

Vraag nu een offerte aan!

Is de akoestiek er ongunstig of ronduit slecht, dan sluipen ongemerkt en onbewust moeilijkheden in de organisatie van het kantoor. De implementatie van ongecompliceerde en betaalbare akoestische oplossingen, zoals bijv. panelen of scheidingswanden, voorkomt dat.

De doelstelling die aan de basis van een gunstige akoestiek ligt, is het vergemakkelijken van communicatie en kennisoverdracht. Binnen elk kantoor vormen mensen hun individuele flexibele werkplek en realiseren ze als teams hun persoonlijke werkruimten. Omgevingsgeluiden en -invloeden kunnen daarbij een storend effect hebben.

Bij middelen om de akoestiek van een kantoor te verbeteren, kun je denken aan akoestische plafonds, baffels, ruimteverdelers, bureauschermen, afscheidingswanden, akoestische panelen of schilderijen, wandbedekkingen, stilteruimten per x-aantal werknemers en cellenwerkplekken.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?
zwolle webdesign