Ga naar ...

logo TOC » Akoestische panelen kantoor

Akoestische panelen kantoor

Ongeacht de vraag of een kantoor of kantoorruimte groot of klein, smal of breed, hoog of laag is, de mensen die er werken willen er optimaal kunnen presteren en communiceren. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat de akoestiek die daar geldt, behoorlijk op die prestatie en communicatie van invloed is. Akoestiek en akoestische eigenschappen hebben een belangrijke en soms ronduit bepalende uitwerking op de gemoedstoestand, het welbevinden, het handelen en de mentale en fysieke gesteldheid van mensen. Lawaai, afleiding, rumoer, geraas en drukte wil je uitsluiten.

Voor het herstellen, moderniseren of verbeteren van de akoestiek is een aantal eenvoudige, bewezen en duurzame middelen voorhanden. Oplossingen die helemaal niet duur hoeven te zijn. Denk aan akoestische scheidingswanden, plafonds, panels of panelen, baffels, ruimteverdelers en bureau- of werkplekschermen. Maar ook schilderijen, wandbedekkingen, stilteruimten en werkplekcellen.

Denkt u dat uw kantoorruimte akoestisch gezien verbeterd kan worden? Hebt u behoefte aan helder en praktisch advies? Zouden akoestische panelen bij u uitkomst kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons u verrassen.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?