Ga naar ...

» Audiovisueel

 

Audiovisueel

‘Audiovisueel’ refereert aan een combinatie van bewegend beeld en ondersteunend geluid. Ook wel gebruikt om de sector film en video mee aan te duiden. Op dit gebied zijn we eveneens volop werkzaam. Onze voorliefde en interesse voor interactieve systemen ontstonden bij het plaatsen en installeren van interactieve white-, digi- en smartboards. Sindsdien zijn onze kennis en ervaring aanzienlijk gegroeid. Met recht mogen we ons een audiovisuele specialist noemen.

Van vergaderruimtes tot klaslokalen, kerken tot winkels, horecagelegenheden tot zorgcentra, ons doel is het verzorgen van de meest geschikte en duidelijke presentatie van uw boodschap.

 

TOC Kantoorinrichting is niet gebonden aan merken, aanbieder of fabrikant. U als klant zult te allen tijde onze leidraad zijn. We komen graag bij u langs om u een product- en montageadvies te geven.

Het installeren, monteren, programmeren en instrueren voeren we uitsluitend zelf uit. Wij zijn op de hoogte van uw installatie, u bent gegarandeerd voorzien van persoonlijke en individuele zorg en dat alles tegen een vriendelijke prijs.

Neem contact op voor advies!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?
zwolle webdesign