Ga naar ...

logo TOC » Balie kopen? » Balie L-vorm

L-vormige balie

Balies, baliewerkplekken en recepties hebben alle hun eigen maten en vormen. Los van de manier waarop u uw entree- of receptieruimte wenst toe te passen, moeten de vormgeving, de sfeer en het karakter van uw bedrijf of organisatie meteen overtuigen. Met dat in gedachte levert TOC kantoorinrichting de volgende balievormen: C-, L-, U- en rechthoekige balies.

Vraag nu een offerte aan!

De L-vormige balie is een rechte balie of desk die aan één kant een hoek van 90 graden maakt. Dit type rechte balie kan precies de balie zijn die u nodig hebt om cliënten en bezoekers niet alleen een sterke eerste indruk te geven, maar om hen tevens aangenaam en efficiënt te kunnen ontvangen en helpen.

Balie L vorm op maat!

Het is ook mogelijk om een modulaire L-vormige receptiebalie met geïntegreerde werkplek te realiseren, die desgewenst met baliekasten of ladeblokken uitgebreid kan worden. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, mogelijkheden, kleuren en voorwaarden.

De L-vormige balie, counters en balie bureaus kunnen prima worden toegepast in verschillende meld- en wachtruimten zoals bijvoorbeeld motel, ziekenhuis, lobby, wachthal, wachtkamer enzovoort.

 

 

 
Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?