Ga naar ...

logo TOC » Balie kopen? » Bureaubalie

Bureaubalie

Bureaubalies hebben meestal een strak, vierhoekig of recht profiel. Een counter of desk met zo’n profiel of vorm roept doorgaans een zakelijke en professionele indruk op. Bij een bureaubalie is sprake van een combinatie of integratie van twee op zichzelf staande onderdelen, te weten een balie/counter enerzijds en een werkplek, bureaublad of (zit-sta)bureau anderzijds. Archief- en baliekasten, rol- of ladeblokken kunnen de bureaubalie desgewenst complementeren.

Plekken waar een voorzetbalie tot zijn recht komt zijn locaties waar je bijvoorbeeld optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte, waar de ruimte in zekere mate beperkt is of waar je de afstand tussen werkplek en ontvangst van klanten en bezoekers wilt verkleinen of minimaliseren. Denk aan zorgcentrum, bibliotheek, apotheek, kantoor, tandarts etc.

Een bureau balie sluit vooral goed aan bij het interieur wanneer van een conceptmatig interieur sprake is. Een bureaubalie is meestal niet volledig afgedekt door een baliefront, waardoor het een open karakter krijgt. Een karakter dat veel uitnodigender en casual overkomt dan dat van een loket. Moet uw organisatie of bedrijf een esthetische en heldere identiteit reflecteren, dan is een ontvangstbalie met een open persoonlijkheid een uitstekende keuze.

Vraag nu een offerte aan!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?