Ga naar ...

logo TOC » Balie kopen? » Rechte Balie

Rechte balie

De rechte balie is een zeer veel voorkomende balie. Het is een receptie balie of desk die u misschien wel het vaakst gezien hebt en die, in tegenstelling tot een C-, een L- en een U-vormige counter, een recht profiel volgt.

man aanwijzen

Vraag nu een offerte aan!

Rechthoekige balie op maat

Rechthoekige balies hebben per definitie een strak, rigide en statig voorkomen of uiterlijk en creëren daarmee in zekere zin een zakelijke sfeer. De aanblik en het aanzicht van een rechthoekig receptie- of entreemeubel moet vanzelfsprekend passen en aansluiten bij uw bedrijf of organisatie. Het type balie moet met andere woorden in harmonie zijn met het soort dienst of product wat u aanbiedt. Denk daar goed over na.

De rechte balie vind je in allerlei instellingen, zoals hotels, kantoren, terminals, overheidsinstellingen, zorgcentra, musea, bioscopen e.d. Eén van de voordelen van een rechte balie is dat deze over het algemeen makkelijker te positioneren is, dan een exemplaar met een minder eenvoudig profiel zoals bijv. een U-vormige balie. Bij een rechthoekige balie hoef je nu eenmaal minder rekening te houden met de vorm en afmetingen van de ruimte en het meubilair dat zich daarin bevindt.

receptie-entree-ontvangstbalie-rechthoekig

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?