Ga naar ...

logo TOC » Balie kopen? » Ronde Balie

Ronde Balie

Een ronde balie, een ontvangstmeubel of receptiedesk met een rond C-profiel, is een populaire en veelgebruikte receptiebalie. Een rechte balie beschikt over een strak, hedendaags en zakelijk karakter en schepte daarmee een ietwat nuchtere atmosfeer. Een ronde balie daarentegen wordt doorgaans gekenmerkt door een openhartige, toegankelijke persoonlijkheid die een meer vriendelijke setting creëert.

wijs naar contact

Vraag nu een offerte aan!

De tweeledige vraag die u uzelf bij de bepaling van de juiste soort balie zult moeten stellen is dus deze: wat voor soort bedrijf of organisatie bent u en welke stemming of sfeer wilt u tijdens het onthaal en het ontvangst van uw bezoekers, partners en klanten oproepen? Een zakelijke en strakke of juist een meer casual en open sfeer?

Ronde Balie op maat

Wij leveren uw balie op maat. Wilt u heel specifiek een C-vormige of ronde balie met een bureau of werkplek combineren, dan kan dat eveneens. We spreken dan van een bureaubalie. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in vorm. afmetingen en materiaal. Ronde balies of baliewerkplekken kunnen magnifiek worden ingezet in zeer diverse ontvangstruimten en entrees zoals bijvoorbeeld zorgcentrum, kantoor, foyer, hotellobby, terminal, bibliotheek enzovoort.

 

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?