Ga naar ...

logo TOC » Binnenhuisarchitectuur » Interieurconcepten

.

kantoortuin met akoestische overlegcabines

kantoortuin met akoestische overlegcabines

Interieurconcepten en tekeningen

TOC kantoorinrichting is gespecialiseerd in het ontwerpen van diverse interieurconcepten en tekeningen. Of het nu gaat om de inrichting van een kantine, kantoortuin, werkplek, ontvangsthal, entreehal, receptie, wachtkamer, terminal, school, hotellobby, foyer, of zorgcentrum, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Tekenwerk? Neem contact op!

Het begrip “interieur” verwijst naar het tegenovergestelde van exterieur en omvat het innerlijke of inwendige van een gebouw, huis, kamer of vertrek. In de context van TOC kantoorinrichting heeft deze term zich voornamelijk ontwikkeld met betrekking tot kantoorinterieurs. Hiermee bedoelen we de aankleding, inrichting, meubilering en stoffering van een ruimte.

Ons interieurconcept bevindt zich in de tussenfase tussen een ruw idee, voorstel of voorlopig ontwerp en de definitieve, vastgestelde versie. Als het voorgestelde concept aan uw verwachtingen voldoet en geen verdere aanpassingen nodig heeft, staan wij klaar om het definitief te realiseren. Ontdek de mogelijkheden en breng uw ruimte tot leven met TOC kantoorinrichting!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?