Ga naar ...

logo TOC » Branches » Inrichting Kantoren – Kantoorinrichting door TOC

Inrichting Kantoren

TOC kantoorinrichting richt kantoren in. Er zijn veel dingen belangrijk voor een goede inrichting van kantoren. Zo moet interieurdecoratie niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en ergonomisch. Een kantoor is immers een plek waar mensen veel tijd doorbrengen. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en een goede concentratie.

inrichting kantoren

Een schone en opgeruimde werkplek kan voor uw gemoedsrust zorgen. Zorg daarom voor voldoende ruimte op uw bureau. De gemiddelde afmeting van de tafel is 160 x 80 cm. Om extra werkruimte te creëren kan het bureau met hoekelementen worden uitgebreid. Om de opbergruimte te vergroten kan een ladeblok onder de tafel worden geplaatst. Als een bureau door meerdere personen wordt gebruikt, zorg dan voor een zit sta bureau. Er zijn veel opties om de hoogte van uw bureau aan te passen: het kan met schroeven, handgrepen of zelfs elektrisch. In onze showroom bieden wij bureaus met verschillende uitvoeringen, van eenvoudige bureaus tot elektrisch verstelbare zit- en sta bureaus.

inrichting kantoren

.

Er moet ook een goede stoel achter het bureau staan. Wat ook hier geldt is dat als de bureaustoel door verschillende mensen wordt gebruikt, er hoge eisen moeten worden gesteld aan de verstelbaarheid. Dan is het niet alleen nodig om de hoogte van de stoel zelf te veranderen, maar ook de hoogte van de armleuningen en de hellingshoek van de zitting en rugleuning. Bureaustoelen van hoge kwaliteit zijn er in verschillende uitvoeringen, en de keuze hangt af van de stijl die volgens jou het beste bij de inrichting van uw kantoor past. In onze showroom vindt u diverse bureaustoelen. We adviseren je graag en leggen de verschillen tussen alle stoelen uit.

Naast bureaus, stoelen en lades kun je ook archiefkasten plaatsen om de inrichting van uw kantoor compleet te maken. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen dit draaideuren, schuifdeuren of rolkasten zijn. U kunt hier ook verschillende stijlen kiezen. Bekijk verschillende versies van archiefkastcategorieën.

Vraag nu een offerte aan!

TOC kantoorinrichting verzorgt graag de inrichting van uw kantoren voor u. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en zorgen dat u zorgt voor praktische en stijlvolle meubelen voor uw kantoor. We hebben verschillende stijlen en uitvoeringen van kantoormeubilair. TOC kantoorinrichting heeft een uitmuntende ervaring met de inrichting van kantoren en laat u daarin delen.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?