Ga naar ...

» Ergonomie » Bureaustoel Kiezen

De beste Bureaustoel kiezen

In de praktijk komen wij nogal eens tegen dat onze klanten RSI-gerelateerde klachten ondervinden op hun werkplek. Vaak denkt men dat de bureaustoel moet worden vervangen om zodanig het probleem op te lossen.

Echter bij kantoorwerk is een ergonomische bureaustoel slechts een onderdeel van het geheel en dient het op de overige elementen te worden afgestemd. Daarnaast is het juist instellen van de bureaustoel van groot belang.

Aan de hand van voorbeeldopstellingen in onze showroom, kunnen wij u persoonlijk en advies op maat geven.

Daarnaast beschikken wij over een ruime collectie stoelen, dus u bent bij ons aan het juiste adres voor bureaustoel proefzitten. Wij heten u van harte welkom om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen en u een passende oplossing te bieden.

Neem contact op voor advies!

Interesse voor een bureaustoel van een specifiek merk? Laat u overrompelen door een attractief vormgegeven Köhl bureaustoel, een formidabele bureaustoel van Girsberger of een weergaloze bureaustoel van Viasit. Bureaustoel testen? Instructie en steun gevraagd bij het bureaustoel instellen? Lees hoe en waar we zitinstructie en ergonomische aanbevelingen geven.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?
zwolle webdesign