Ga naar ...

logo TOC » Ergonomie » Werkplekverlichting

Werkplekverlichting

Wat heeft verlichting nu met ergonomie te maken, zult u misschien denken? Verlichting is er in grote verscheidenheid, is echt een vak apart en blijvend sterk in ontwikkeling. Maar hoe zit dat nu met verlichting op een werkplek? Hoeveel lux heb ik nodig? Waar moet aan worden voldaan? In hoeverre is daglicht van belang? Ontdek hoe de werkplek met de juiste verlichting er anno 2023 uitziet.

Vraag nu een offerte aan!

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je mee te maken kunt krijgen. Dit geldt voor een nieuwe inrichting, maar ook in bestaande situaties schort het er nog wel eens aan! In de praktijk komen we nog steeds ongelooflijke en onlogische zaken tegen.

Tijdens een oriënterend gesprek met onze verlichtingsspecialist, wijst hij u weg in de juiste richting als het gaat om goede verlichting op de werkplek. Dit onderdeel kan ook integraal worden meegenomen in een werkplekonderzoek op locatie. Voor grotere projecten kunnen we het verlichtingsvraagstuk d.m.v. een verlichtingsplan in kaart brengen.

Neem telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op en laat ons u vrijblijvend informeren over de meest geschikte mogelijkheden.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?