Ga naar ...

» Projectinrichting en binnenhuisarchitectuur door TOC Eemland

Projectinrichting en binnenhuisarchitectuur door TOC Eemland

Voor binnenhuisarchitectuur en projectinrichting in de breedste zin van het woord, kunt u bij ons terecht. Naast kantoorinrichting verzorgen we interieurs voor scholen, kerken, zorgcentra en horeca. Of het nu gaat om dienstverlening zoals bijvoorbeeld binnenhuisarchitectuur, akoestiekverbetering, werkplekonderzoek, zitinstructie, ergonomisch advies, budgettering en het berekenen van uw energiebesparing, of producten zoals bureaus, modulaire zitbanken, receptie- of ontvangstmeubilair, kasten, ladeblokken, zaal-, vergader- en bureaustoelen, interieurbeplanting en kantooraccessoires, onze ondersteuning, ervaring en expertise kunt en mag u te allen tijde aanwenden.

Onafhankelijk advies

Met een pragmatische handelwijze en aanpak, onderscheiden we ons door persoonlijke betrokkenheid, enthousiasme, een luisterend oor, inlevingsvermogen, artistieke en vindingrijke ideeën en functionele antwoorden. Omdat we niet verbonden zijn aan een leverancier zijn we in staat om u van onafhankelijk en duurzaam advies te voorzien. We kijken ernaar uit om u bij te mogen staan met het vinden van de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Vanzelfsprekend binnen het door u vastgestelde budget.

In onze aanbeveling gaan we dieper in op aspecten zoals functionaliteit, ergonomie, werkplek, verlichting, geluidsniveaus en routing, maar ook archivering, kleurstellingen, materialen en stoffering. M.b.v. een werkplekonderzoek bijvoorbeeld, stellen we een eisenprogramma samen, waarmee u het meest geschikte product verkrijgt. Projectmontage kunt en mag u volledig aan ons overlaten en voor interne verhuizingen dragen we eveneens zorg. Bij bouwprojecten onderhouden we nauw contact met aannemers en partijen van buiten, zodat eventuele hindernissen op tijd uit de weg genomen kunnen worden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch, via e-mail, via ons contactformulier, of laat ons u terugbellen.

 
 

Vul hier uw gegevens in:

 

Antispam-verificatie

 


Grotere kaart weergeven

Projectstudio/showroom

TOC Eemland
Produktieweg 5
3751 LN Bunschoten Spakenburg
T 033-2587386
E info@toc-eemland.nl

Openingstijden

Hoewel we u graag te woord staan, is ons kantoor niet permanent bezet. Daarom ontvangen we u bij voorkeur op afspraak.

 


zwolle webdesign