Ga naar ...

logo TOC » Katheder kopen

Katheder kopen

Een katheder oftewel lessenaar. Achter een katheder worden onder andere betogen en voordrachten gehouden. Wat een muziekstandaard voor een muzikant is, is een katheder voor een spreker. Wilt u een katheder kopen? Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u een katheder gaat kopen. In dit artikel vertellen wij u meer over het aanschaffen van een katheder. 

Katheder kopen

Bij het kopen van een katheder zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Wij hebben de belangrijkste dingen voor u op een rijtje gezet, zodat u voor de katheder kiest die bij u past!

Vraag nu een offerte aan!

Of bel direct: 033-2587386

Katheder in hoogte verstelbaar?

Een katheder die in hoogte verstelbaar is, is vooral prettig wanneer de katheder regelmatig door meerdere personen gebruikt wordt. Zo is de katheder voor iedereen op de juiste hoogte af te stellen. Een goede werkhouding is namelijk erg belangrijk. 

Model katheder: tafelstandaard of vloerstandaard?

Kiest u voor een katheder in tafelformaat of een staande katheder (vloerstandaard)? Bij een officiële presentatie komt een staande katheder professioneler over. Het voordeel van een tafelmodel katheder is dat u ook op de tafel nog materiaal kwijt kunt.

Ruimte op de katheder

Kiest u voor een staande katheder? Kijk dan hoeveel ruimte u precies heeft aan opbergruimte op uw katheder. Sommige katheders hebben twee plateaus (die verschillend in hoogte verstelbaar zijn). Zo heeft u ruimte voor uw presentatiepapieren, uw glas water, uw laserpointer en eventueel uw naambordje.

Transparante of dichte katheder

Een katheder kunt u kopen in transparante of een dichte versie. Bij de dichte katheder gaat uw lichaam deels verscholen achter de katheder. Dit heeft het voordeel dat de focus van uw publiek ook daadwerkelijk op uw gezicht is gericht.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het kopen van een katheder? U kunt ons bellen voor (advies over) de aanschaf van een katheder.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?