Ga naar ...

logo TOC » Onze producten

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Onze producten

TOC kantoorinrichting is leverancier en dealer van meer dan 50 verschillende merken en duizenden producten. Deze lijst is een korte versie met een aantal van de producten die wij leveren. Mocht het product waar u naar op zoek bent er niet tussen staan, schroom dan niet om te bellen om te informeren of wij dat niet leveren.

Akoestische cabines

Wij leveren verschillende types akoestische cabines. Bent u op zoek naar een belcabine, vergadercabine of werkcabine? Hieronder staan een aantal modellen:

Bureaustoelen

Wij zijn dealer van verschillende bureaustoelmerken, hieronder een klein overzicht. Bij ons bent u aan het juiste adres om een goede bureaustoel te kopen. Bezoek ook onze showroom en probeer een bureaustoel uit.

Wij zijn dealer van Kohl. Vind bij ons Kohl bureaustoelen

Wij zijn dealer van Girsberger. Vind bij ons Girsberger bureaustoelen

Wij zijn dealer van Interstuhl. Vind bij ons Interstuhl bureaustoelen

Wij zijn dealer van Viasit. Vind bij ons Viasit bureaustoelen.

Bureaus

Bureaus leveren wij in verschillende vormen en maten, in verschillende decors, in hoogte verstelbaar en in vaste hoogte. Hieronder vindt u een aantal bureaulijnen die wij leveren, slechts een greep uit de mogelijkheden. Bureau kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk ook meerdere bureau modellen in onze showroom.

Wij zijn dealer van Mikomax. Vind bij ons Mikomax producten.

Wij zijn dealer van Palmberg. Vind bij ons Palmberg producten.

Kantoorkasten

Wij leveren kantoor- en archiefkasten van verschillende merken. Bent u op zoek naar een kast van Palmberg, WINI, MDD, Markant of een ander merk? Hieronder staan een aantal modellen.

Vergadertafels

Wij leveren vergadertafels van verschillende merken. Bent u op zoek naar een tafel van Palmberg, WINI, Girsberger, Markant of een ander merk? Hieronder staan een aantal modellen.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?