Ga naar ...

logo TOC » Projecten » Belcel kantoor – Akoestisch | Belcellen geleverd relatie in Amsterdam

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Belcel kantoor – Akoestisch | Belcellen geleverd relatie in Amsterdam

Een bedrijf met vestiging in Amsterdam benaderde ons voor onze akoestische telefooncellen. Het verzoek: 2 belcellen te leveren voor op kantoor. Binnen de huidige kantooromgeving is de tendens dat men het open karakter van kantoortuinen wil blijven behouden. Dit zorgt voor transparantie en een ruimtelijk gevoel. Helaas zorgen bellende collega’s op veel werkplekken voor geluidsoverlast. Telefoongesprekken moeten buiten worden gevoerd om andere collega’s niet te storen.

Belcel kantoor

De akoestische telefooncel van TOC Eemland biedt dé oplossing. De belcel voor op kantoor heeft een hoge akoestische waarde, hierdoor kan men van buitenaf de gesprekken niet volgen. Dit creëert een stukje privacy en zorgt ervoor dat men ongestoord kan bellen. Een belcel is voorzien van onder andere elektriciteit en een inklapbare laptopplank. De laptopplank en het ventilatiesysteem bieden de mogelijkheid langere Skype-sessies of telefoongesprekken te houden. Ook onze zit-sta-hulpen bieden hier ondersteuning in.

Bij dit bedrijf met vestiging in Amsterdam hebben wij 2 belcellen geplaatst. Deze belcellen werden zo gewaardeerd en waren zo regelmatig bezet dat we al snel een nieuwe order binnenkregen voor 4 nieuwe telefooncellen. Hieronder vindt u foto’s van beide levering en plaatsing van de phoneboots. Hetzelfde bedrijf heeft nu een nieuwe order lopen bij ons voor levering op een andere locatie: belcellen en een vergadercabine.

Onderstaand model is een van de akoestische telefooncellen die wij leveren.
Meer weten? Op deze pagina vindt u een productomschrijving van onze Akoestische Belcel.

Vraag nu een offerte aan!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?