Ga naar ...

logo TOC » Projecten » Belcel – Akoestisch | Belcellen geleverd aan Gemeente Nijmegen

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Belcel – Akoestisch | Belcellen geleverd aan Gemeente Nijmegen

De Gemeente Nijmegen benaderde ons met het verzoek belcellen te leveren voor op kantoor. Een goede akoestische waarde en een laptopplank was de vereiste. Binnen de huidige kantooromgeving is de tendens dat men het open karakter van kantoortuinen wil blijven behouden. Dit zorgt voor transparantie en een ruimtelijk gevoel. Helaas zorgen bellende collega’s op veel werkplekken voor geluidsoverlast. Telefoongesprekken moeten buiten worden gevoerd om andere collega’s niet te storen .

Belcel kantoor

De akoestische belcel van TOC Eemland biedt dé oplossing. De belcel voor op kantoor heeft een hoge akoestische waarde, hierdoor kan men van buitenaf de gesprekken niet volgen. Dit creëert een stukje privacy en zorgt ervoor dat men ongestoord kan bellen. Een belcel is voorzien van onder andere elektriciteit en een inklapbare laptopplank. De laptopplank en het ventilatiesysteem bieden de mogelijkheid langere Skype-sessies of telefoongesprekken te houden. Ook onze zit-sta-hulpen bieden hier ondersteuning in.

Bij de Gemeente Nijmegen hebben wij 4 belcellen geplaatst. Onderstaand model is een van de akoestische telefooncellen die wij leveren.

Meer weten? Op deze pagina vindt u een productomschrijving van onze Akoestische belcel.

Vraag nu een offerte aan!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?