Ga naar ...

logo TOC » Casala » Casala zaalstoelen geleverd aan Eben-Haëzerkerk

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Casala zaalstoelen geleverd aan Eben-Haëzerkerk

Casala zaalstoelen geleverd aan Eben Haëzerkerk

Van de week heeft TOC Eemland weer een mooi project met onder andere Casala zaalstoelen mogen opleveren in de gereformeerde gemeente Eben-Haëzerkerk in Ermelo. Een aantal gemeenteleden hebben een periode proef gezeten met meerdere Casala zaalstoelvarianten en uiteindelijk is gekozen voor de Lynx III. De Lynx III is een zaalstoel met kunststof kuip, al dan niet gestoffeerd. Het frame van de stoel is uitgevoerd in verchroomd metaal. De kerk heeft zelf stof aangeleverd voor de bekleding van de stoelen in de kleur antracietgrijs. Om de stoelen eenvoudig te transporteren zijn 2 steekwagens bijbesteld. 

Lynx III Casala zaalstoel

Lynx is de vriend van alle organisatoren. Achter zijn eenvoudige en sierlijke uitstraling, die hem veelzijdig inzetbaar maakt, gaat een patent op een innovatieve koppeling schuil, waarborg voor een supersnel en stabiel resultaat. Zo voldoet Lynx aan de nieuwe EU‑normen voor zaalstoelen. Drie modellen, vele varianten en een optionele rij‑ en/of stoelnummering. De vloeiende, zachte vormen van de kunststof schaal maken dat de Casala Lynx III inzetbaar is in diverse situaties. 

Daarnaast biedt hij de functionaliteiten van een supersnel verbindbare zaalstoel: in slechts drie minuten kunnen 80 stoelen solide ont- of gekoppeld worden. Lynx koppelen is kinderspel. De stoel iets optillen volstaat daarbij. Verder zijn geen handelingen nodig om een solide koppeling te maken. Geen extra handelingen of hulpmiddelen: de stoelen zelf vormen de koppeling. Dit houdt de hart‑op‑hart afstand smal (slechts 51,5 cm), terwijl de zitbreedte royaal en comfortabel blijft. Deze comfortabele stoel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld lezing, vergadering, conferentie, beurs, wachthal, lobby, kantoor en seminar.

Vraag nu een offerte aan!           Terug naar Projecten

Casala Zaalstoelen

TOC Eemland is officieel dealer van Casala. Bezoek onze showroom en probeer Casala stoelen, of bestel uw Casala meubilair via onze website. Meer weten over ons casala aanbod?

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?