Ga naar ...

logo TOC » Projecten » Donkere kantoorruimte verlicht

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Donkere kantoorruimte verlicht

Het belang voor goede verlichting wordt vaak onderschat. Nergens anders is verlichting belangrijker dan op de werkvloer. Goede verlichting kan het verschil maken tussen wel of geen hoofdpijn, vermoeidheid of energiek. Verlichting heeft een enorme impact op onze conditie en gezondheid. Dankzij goede verlichting worden we minder vaak ziek. Goede verlichting draagt ​​bij aan comfort en veiligheid, en daarmee aan een betere werkplek. Bovendien is geen mens hetzelfde. Iedereen ervaart licht anders. Kleur en licht beïnvloeden emoties en gemoedsrust. Het is echter voor iedereen anders. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die in kantoren werken de voorkeur geven aan dynamische lichtomstandigheden, graag individuele te regelen en meer licht dan volgens de norm is vereist.

In deze hoge donkere ruimte hebben we veel licht weten te creëren met een staande lamp van 17.000lumen. De lamp heeft de mogelijkheid om zowel onder als boven te verlichten is dimbaar en heeft een aanwezigheidssensor.

 

Bij TOC Eemland kunt u ook terecht voor deskundig advies voor uw verlichting. Denk aan verlichtingssterkte, kleurtemperatuur, individueel en dynamisch licht en natuurlijk energieverbruik.

Neem contact op.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?