Ga naar ...

logo TOC » Projecten » Luxe thuiswerkplek Amsterdam

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Luxe thuiswerkplek Amsterdam

Afgelopen week hebben we een zeer luxe thuiswerkplek mogen afleveren bij een klant in Amsterdam. Deze thuiswerkplek is ingericht met het merk Wini. Het bestaat uit een elektrisch verstelbaar bureau met een aanbouwkast en 2 lamellenkasten. Het zit-sta bureau kan worden gebruikt om zittend afwisselend te werken. Door het gebruik van dit zit / sta bureau wordt beweging gedurende de werkdag gestimuleerd. In de aanbouwkast, welke in diverse hoogte kan worden geleverd, is een draadloze oplader module ingebouwd voor het opladen van de telefoon. Verder zijn er onder het bureau 2 CPU-houders gemonteerd. Voor de stroomvoorziening heeft het bureau 2 stroommodule.

De klant is eerst in onze showroom geweest en heeft gericht advies gekregen gebaseerd op de zijn wensen, het beschikbare budget en de inhuis situatie.

Wilt u advies voor uw persoonlijk thuiswerkplek neem dan contact met ons op.

Een thuiswerkplek kopen: de afgelopen maanden is daar een grote behoefte aan gekomen. Steeds meer mensen hebben het thuis werken ontdekt en spenderen veel minder tijd op het kantoor. Veel bedrijven vrezen dat de productiviteit aanzienlijk zal dalen bij thuiswerken. Mensen zitten vaak aan een tafel of keukentafel en bijvoorbeeld op een standaard eetkamerstoel. Ergonomie is moeilijk te vinden en gevaren zoals nek- en rugpijn liggen op de loer. Het is belangrijk dat elke medewerker thuis een gemakkelijk instelbare en ergonomische werkplek krijgt.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?