Ga naar ...

logo TOC » Projecten » Receptiebalie geleverd bedrijf Amersfoort

← terug naar overzicht Projectomschrijving: Receptiebalie geleverd bedrijf Amersfoort

Een bedrijf met vestiging in Amersfoort benaderde ons voor onze receptiebalies. Het verzoek: 2 balies te leveren voor de ontvangstruimte. Voor deze relatie was het van belang dat de balies hoog genoeg zouden worden. Afscheiding en privacy voor de medewerkers was van groot belang. 

Ontvangstbalie voor op kantoor

De verschillende ontvangstbalies van TOC Eemland bieden dé oplossing. Ons brede aanbod ontvangst- en receptiebalies bieden genoeg keuze aan vormgeving, zit-sta mogelijkheden en decors. De optionele scheidingswanden creëren een stukje privacy en de akoestische scheidingswanden zorgen voor een betere akoestiek in de ontvangstruimte.

Bij dit bedrijf hebben wij 2 ontvangstbalies en een baliestoel geplaatst. Één ontvangstbalie werd geleverd met een blad op vaste hoogte en de andere balie is een zit-sta variant. Hieronder vindt u foto’s van de levering en plaatsing van de balies. Onderstaand model is een van de ontvangstbalies die wij leveren. Meer weten? Op deze pagina vindt u een productomschrijving van de geleverde ontvangstbalie.

Vraag nu een offerte aan!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?