Ga naar ...

» Projectinrichting » Projectinrichting

 
Revolution Slider Error: Slider with alias projectinrichting not found.
Maybe you mean: 'toceemland' or 'akoestiekverbetering' or 'ergonomie' or 'binnenhuisarchitectuur' or 'audiovisueel' or 'C-vorm balie'

Projectinrichting

Projectinrichting: in ons advies komen zaken aan de orde zoals: functionaliteit, ergonomie, de arbo-werkplek, werkplekverlichting, optimaal geluidsniveau, routing, archivering, kleurstellingen, toepasbare materialen met complementerende aankleding zoals vloerbedekking, project stoffering en zonwering. Kortom wij kunnen uw project turn-key opleveren!

Als leverancier van alle producten die nodig kunnen zijn bij een nieuwe inrichting geven wij onafhankelijk advies en bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij produceren namelijk niet zelf en zijn evenmin verbonden aan één producent. Wat wij wel zijn is die deskundige en ervaren gesprekspartner.

 

Door een werkplekonderzoek uit te voeren kunnen wij voor u een programma van eisen samenstellen. Hieruit volgt dat u het juiste product met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding krijgt.

Uiteraard kunt u ook de volledig projectmontage aan ons overlaten en kunnen we ook voor interne verhuizingen zorg dragen. Bij bouwprojecten onderhouden we de nodige contacten met aannemers en andere externe partijen zodat mogelijke obstakels tijdens het traject tijdig worden getackeld en wordt gewerkt aan een tevreden eindresultaat.

Met trots presenteren wij enkele van onze projecten.

Neem nu contact op!

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?