Ga naar ...

C-vormige of ronde balie

Een ontvangstmeubel, entreebureau of receptiedesk met een rond C-profiel is eveneens een populaire en veel gebruikte balie. Het verschil tussen de sfeer die een ronde en een vierkante counter ademt mag op het eerste gezicht subtiel zijn, als je er goed over nadenkt zijn er toch duidelijke verschillen. Niet alleen qua vorm. Terwijl een rechte of vierhoekige balie over een strak, hedendaags en zakelijk karakter beschikt en daarmee een ietwat nuchtigere atmosfeer schept, wordt een ronde balie doorgaans gekenmerkt door een openhartige, toegankelijke en casual persoonlijkheid die een meer speelse, minder afstandelijke en vriendelijke setting creëert.

Vraag nu een offerte aan!

De tweeledige vraag die u uzelf bij de bepaling van de juiste soort balie zult moeten stellen is dus deze: wat voor soort bedrijf of organisatie bent u en welke stemming of sfeer wilt u tijdens het onthaal en de ontvangst van uw bezoekers, partners en klanten bij hen oproepen? Een zakelijke en strakke of een meer casual en open sfeer?

Wilt u heel specifiek een C-vormige of ronde balie, counter of desk met een bureau of werkplek combineren, dan kan dat eveneens. We spreken dan van een bureau- of werkplekbalie. De mogelijkheden zijn legio en eindeloos. The sky is the limit. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, mogelijkheden en voorwaarden. C-vormige balies of baliewerkplekken kunnen magnifiek worden ingezet in zeer diverse ontvangstruimten en entrees zoals bijvoorbeeld zorgcentrum, kantoor, foyer, hotellobby, terminal, bibliotheek enzovoort.

zwolle webdesign