Ga naar ...

L-vormige balie

Balies, baliewerkplekken en recepties hebben alle hun eigen maten en vormen. Los van de manier waarop u uw entree- of receptieruimte wenst toe te passen, moeten de vormgeving, de sfeer en het karakter van uw bedrijf of organisatie meteen overtuigen. Met dat in gedachte levert TOC Eemland de volgende balievormen: C-, L-, U- en rechthoekige balies.

Vraag nu een offerte aan!

De L-vormige balie is een rechte balie of desk die aan één kant een hoek van 90 graden maakt. Dit type balie kan precies de balie zijn die u nodig hebt om cliënten en bezoekers niet alleen een sterke eerste indruk te geven, maar om hen tevens aangenaam en efficiënt te kunnen ontvangen en helpen.

Het is ook mogelijk om een modulaire L-vormige ontvangstbalie met geïntegreerde werkplek te realiseren, die desgewenst met baliekasten of ladeblokken uitgebreid kan worden. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, mogelijkheden, kleuren en voorwaarden.

L-vormige balies, counters en baliebureaus kunnen prima worden toegepast in verschillende meld- en wachtruimten zoals bijvoorbeeld motel, ziekenhuis, lobby, wachthal, wachtkamer enzovoort.

 

 

 
zwolle webdesign