Ga naar ...

Rechte of rechthoekige balie

Een receptiemeubel of ontvangstbalie met een recht of rechthoekige vorm is een zeer veel voorkomende balie. Het is een balie of desk die u misschien wel het vaakst gezien hebt en die, in tegenstelling tot een C-, een L- en een U-vormige counter, een recht profiel volgt.

Vraag nu een offerte aan!

Rechthoekige counters hebben per definitie een strak, rigide en statig voorkomen of uiterlijk en creëren daarmee in zekere zin een zakelijke sfeer. De aanblik en het aanzicht van een rechthoekig receptie- of entreemeubel moet vanzelfsprekend passen en aansluiten bij uw bedrijf of organisatie. Het type balie moet met andere woorden in harmonie zijn met het soort dienst of product wat u aanbiedt. Denk daar goed over na.

De rechte balie vind je in allerlei instellingen, zoals hotels, kantoren, terminals, overheidsinstellingen, zorgcentra, musea, bioscopen e.d. Eén van de voordelen van een rechte balie is dat deze over het algemeen makkelijker te positioneren is, dan een exemplaar met een minder eenvoudig profiel zoals bijv. een U-vormige balie. Bij een rechthoekige desk hoef je nu eenmaal minder rekening te houden met de vorm en afmetingen van de ruimte en het meubilair dat zich daarin bevindt.

receptie-entree-ontvangstbalie-rechthoekig


  

 
 

Vul hier uw gegevens in:

 

Antispam-verificatie

 
zwolle webdesign