Ga naar ...

logo TOC » Sta bureau

Sta bureau

Het ‘elektrische sta bureau’, een in hoogte verstelbaar bureau is hét bureau van vandaag. Wereldwijd worden mensen bewust van de ergonomie op de werkplek en het belang voor de werknemers. De meeste mensen hebben de tendens om over  een langere periode van tijd bij werkzaamheden dezelfde houding te hebben. Lang in dezelfde houding is niet gezond voor je. De consequentie daarvan is evenwel dat lichamelijke en mentale problemen zich eerder voordoen. Joy Diekmeijer, ergonoom bij Arbo Unie:

“De hele dag staan ​​is nog minder goed dan de hele dag zitten. Het gaat er echt om dat je niet te lang in dezelfde houding zit. ”

Sta bureau elektrisch – De Oplossing

Het wordt geadviseerd om iedere twintig tot 30 minuten, een tot 1 minuten lang te bewegen, dit verhoogt de werkprestaties. De uitkomst is het sta bureau, ook wel bekend als ‘zit sta bureau’ waaraan zittend en staand werken aan een hoog laag bureau elkaar afwisselen. Sta bureaus worden in grote getale aangeschaft, gewoon omdat het werkt.

Vraag nu een offerte aan!

Een hoog laag bureau is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau dat bedient wordt door middel van een paneeltje. Het is niet de bedoeling dat de werknemers de hele dag staan te werken. Het is de bedoeling dat men afwisselt tussen zittend werken en staan aan dit sta bureau.

De gezondheidseffecten van een sta bureau

Een elektrisch sta bureau is betaalbaar, eenvoudig in gebruik en effectief als het gaat om het verhelpen en voorkomen van complicaties en moeilijkheden, veroorzaakt door bijvoorbeeld verminderde concentratie, RSI, uitputting en rugklachten. Ergonomen en experts benadrukken het belang om 20% van de werktijd staand uit te voeren. In Noorwegen en Zweden bijvoorbeeld, zijn niet minder dan 70% van alle werkplekken inmiddels tot een sta bureau omgezet. Staand werken aan een sta bureau kost meer energie, dus verbrand men meer, dit werkt ten goede voor de werknemer die fulltime naar zijn schermen kijkt.

Sta bureau kopen

TOC Eemland is dealer van 50 verschillende kantoormeubel fabrikanten. Wij leveren sta zit bureaus van verschillende leveranciers met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van het Degelijke Duitse kantoormeubilair tot de lagere segmenten bij ons vind u de betaalbare sta oplossing. Maak een afspraak en bezoek onze showroom en vergelijk een aantal sta bureaus. U kunt ook bij ons terecht voor in hoogte verstelbare elektrische onderstellen. Naast elektrische sta bureaus leveren wij ook andere in hoogte verstelbare bureaus en ander kantoormeubilair.

Een bureaustoel uitproberen? Assistentie en instructie nodig bij het afstemmen ervan? Lees meer over onze zitinstructie en ergonomische adviezen.

Het sta bureau, ook wel bekend als: sta bureau, zit sta bureau, elektrisch in hoogte verstelbaar bureau, hoog laag bureau, bureau zit sta, zit sta werkplek
Hieronder vind je een overzicht van onze sta-zit bureaus

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?