Ga naar ...

logo TOC » Werkcabine II

Vergadercabine akoestisch

Wil je rustig, onafgeleid en stil op kantoor kunnen spreken en werken? Zoek je een werkplek of bureau waar je akoestisch afgescheiden en geconcentreerd je taken verricht, vergadert en overleg voert? Een locatie die bovendien mobiel, attractief en makkelijk te verplaatsen is?

TOC kantoorinrichting biedt subliem vormgegeven oplossingen. Gesloten, half gesloten en open units waarin je ongestoord je taken uitvoert, vergadert of met een zakenpartner of collega converseert. Akoestische cellen en cabines die volledig geventileerd zijn en die de beschikbare ruimte en indeling van een kantoor of organisatie optimaal benutten.

Work units en overlegcabine’s geleverd door TOC kantoorinrichting zijn flexibel, makkelijk, degelijk en ergonomisch. Ze zijn toepasbaar in omstandigheden en situaties waarin afgezonderd communiceren zonder akoestische overlast, een noodzaak is.

Deze units beschikken over een modern design, bestaan uit duurzame en degelijke materialen en associeer je onmiddellijk met termen als ‘werkcel’, ‘concentratie werkplek’, ‘semi closed work unit’, ‘ontspannen overleg’, ‘acoustic unit’, ‘concentratie zone’, ‘efficiënt communiceren’ en ‘akoestisch gescheiden werken’. Elementen zoals stopcontact, USB poort en een uitklapbare desk die ruimte biedt aan tablet, laptop of notitieblok, ontbreken niet.

Het houden van een video conference, het in stilte vergaderen en het ongestoord werken zijn nog nooit zo comfortabel, makkelijk en aangenaam geweest.

Vraag nu een offerte aan!

Voor ander modellen: klik hier

 
 

Vul hier uw gegevens in:

 

Antispam-verificatie

  • reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.
 
Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?