Ga naar ...

logo TOC » Verlichting » Basisverlichting

Basisverlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel van interieur en exterieur en verdient om die reden specifieke aandacht. Licht brengt over het algemeen warmte, comfort, kleur en sfeer. Daarnaast speelt de functionaliteit van verlichting natuurlijk een voorname rol. Een optimaal verlicht kantoor draagt bij aan de productiviteit en arbeidsvreugde. En door de juiste verlichting kunnen bovendien sprekende en subtiele details in het interieur uitgelicht of benadrukt worden. Dit zorgt ervoor dat sfeer en karakter toenemen.

Vraag nu een offerte aan!

Wij geven passend lichtadvies op basis van lichtcalculaties toegepast in een ruimte of object. Je kunt spreken van advies waarmee de ruimte optimaal tot zijn recht komt. Onze benadering is projectmatig en gebaseerd op een mix van creativiteit en technische lichtkennis.

We leveren tijdloze en vernieuwende ontwerpen van eenvoudig functioneel tot stijlvol zakelijk. En van klassiek tot modern en strak. Ook leveren we energiezuinige verlichting en armaturen met een lange levensduur. Denk aan lunchrooms, zalen, fabrieken, magazijnen, zorgcentra, musea, loodsen, wachtruimten en vertrekhallen.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?