Ga naar ...

logo TOC » Verlichting » Werkplekverlichting

Werkplekverlichting

Misschien vindt u het een grappige uitdrukking, maar het belang van licht op de werkplek is over het algemeen behoorlijk onderbelicht. Vooral met het oog op preventie van ziekteverzuim. Een juiste verlichting op de werkplek is gewoon van vitaal belang voor zowel gezondheid als veiligheid.

Vraag nu een offerte aan!

Uit onderzoek blijkt dat aan erkende normeringen voor werkplekverlichting niet of nauwelijks voldaan wordt. Mocht u aan de verlichting op uw werkplek twijfelen of deze willen verbeteren, dan onderwerpen we uw werkplek graag aan een test. Duur hoeft het niet te zijn. Want een test kan een energiebesparing tot gevolg hebben.

Op elk moment van de dag of nacht, behoort verlichting de juiste en vereiste hoeveelheid licht te geven. Om die juiste hoeveelheid te kunnen waarborgen, kan het nodig zijn om de ruimte uit te rusten met daglichtsensoren, bewegingsdetectoren, aansturingssystemen voor jaloezieën en eenvoudig te bedienen regelunits. Zowel in kleine als grote ruimten en gebouwen zorgen slimme regelunits en bedieningsconsoles voor een laag energieverbruik en een hoge mate van welbevinden voor de mensen die er werken.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?