Ga naar ...

»

Officiƫle WINI dealer voor kantoor- en projectmeubilair

Welkom bij TOC Eemland, leverancier van onder meer WINI bureaus, conferentie- en baliesystemen, werkplekverlichting, kantoormeubelen, tafelsystemen, werkplekken en opslag- en akoestische systemen. Laat u inspireren door WINI MOTION, TWISTER, WINEA CONFERENCE, ECO, FLOW, PLUS, PRO, STARTUP, SONIC, CONTAINER, CUBBI, HIVE, DIXI, MATRIX, MAXX, MAXX SLIDE, ID BALIE, SINUS, HORIZON, SLIM, TAVOMA en TRYST.

Vormgeving die een effectieve werking heeft, onderscheidt zich daarmee van concurrenten. Dat maakt producten niet alleen aantrekkelijk en gewild, maar ook functioneel, tijdloos, duurzaam en milieubewust. Effectieve vormgeving schakelt hedendaagse ergonomische eisen aan technische vernieuwing. En geeft antwoord op vragen over de eisen van de markt en productie.

Als innovatieve en onderscheidende onderneming biedt WINI producten van voorname kwaliteit aan. Die kwaliteit omvat niet alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde functionaliteit, maar ook ergonomie oftewel het verantwoordelijk zijn voor en de realisatie van een gezonde werkomgeving voor de mens.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u helpen?