Ga naar ...

» Bureaus » WINEA ECO BUREAU

WINEA ECO BUREAU

WINEA ECO biedt de meest voorname functies van een modulair en ergonomisch bureausysteem, met een minimaal aantal onderdelen.

Of het nu gaat om een teamwerkplek, een bench, overleg of grote vergaderopstelling, met de vaste modules en uitbreidingseenheden van WINEA ECO beschikt u over flexibiliteit voor de realisatie van zeer uiteenlopende interieuroplossingen voor uw kantoor.

Vraag nu een offerte aan!

WINEA ECO Brochure
WINEA ECO Productsheet
WINEA ECO Tafelsysteem

WINEA ECO voldoet aan de nieuwste EU-norm EN 527-1: 2011 en biedt een selectie van in hoogte-instelbare mechanieken voor het moeiteloos instellen van de tafelhoogte van 65 tot 85 cm, met handgereedschap of met een slinger, voor C – en T-poot frames.

Dit multifunctionele tafelsysteem is verder uitgebreid met ergonomische sta-zit varianten met elektromotor hoogteverstelling met een bereik van 65 – 125 cm en ge├»ntegreerde anti-blokkeer bescherming. 

WINEA ECO: De breedte van WINEA ECO tafelbladen, kabelkanalen en frontpanelen kunnen worden geproduceerd in speciale afmetingen, individueel en millimeter precies binnen de vooraf bepaalde minimale en maximale afmetingen.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u helpen?